Wat doen we

Van ontwerp tot en met onderhoud: KULATEC levert diensten en producten in alle stadia van het proces. Dit doen wij voor zowel nieuwe installaties als voor revisies en verhuizingen. Het ontwerp vindt plaats in eigen 3D CAD-programma’s. In overleg met de opdrachtgever worden producten klant specifiek ontworpen. De productie vindt vervolgens plaats in onze eigen productiefaciliteit binnen kwaliteitsvoorschriften en veiligheidsvoorwaarden die wij en onze opdrachtgevers hanteren.

KULATEC is VCA- en TüV-gecertificeerd. KULATEC is o.a. aangesloten bij de ION om nauw bij de markt betrokken te zijn en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Wij werken met verschillende kunststoffen, waaronder HDPE, PP, PPs, PC, PMMA, PVC en PVDF. Ook elektrisch geleidende varianten worden regelmatig toegepast. Als verbindingstechnieken zetten wij draadlassen, extruderen, IR-lassen, moflassen, spiegellassen, elektromoflassen en lijmen in.

De producten zijn altijd maatwerk, wat betekent dat zagen en andere bewerkingen zoals (CNC) frezen en draaien handmatig en machinaal plaatsvinden. Ook kunt u bij onze deskundige medewerkers terecht voor advies over de oppervlaktebehandelingstechnieken of het bestellen van spareparts voor uw installatie. Na oplevering begeleiden we u met het trainen van uw medewerkers en het opstarten van uw productie. Daarnaast kunt u de service en het onderhoud van uw bestaande installatie door ons laten uitvoeren.