Wie zijn wij

Uw partner in kunststof installatiebouw….

KULATEC is gespecialiseerd in het leveren van complete kunststof installaties, natte oppervlaktebehandelingsinstallaties en onderdelen voor deze installaties.

Vanuit een grondige kennis en een meer dan vijf en twintigjarige ervaring in kunststoftechniek werken wij voor verschillende kleine en grote opdrachtgevers. Dat kunnen eindgebruikers zijn, maar ook grote installateurs die KULATEC inschakelen voor een deel van de installatie. Soms gebeurt dat voor een deel van het traject, bijvoorbeeld productie, soms voor turn-key levering van ontwerp tot en met inbedrijfstelling en onderhoud.

Kwaliteit en flexibiliteit is ons handelsmerk, hier hebben we dan ook al jaren een duidelijke focus op en wordt zéér gewaardeerd door ons grote klantenbestand. KULATEC staat voor kwaliteit en flexibiliteit. Dat ziet u terug in de manier van ontwerpen, bouwen en het afleveren van onze producten. Ook merkt u dat bij de oplevering van uw project en de begeleiding die u van ons krijgt bij het in gebruik nemen van uw installatie.

Wij zijn o.a. een leverancier van.
– Anodiseer installaties
– Galvano installaties
– Thermisch zink
– Waterzuivering installaties
– Kunststof tanks en apparatenbouw
– Afzuigsystemen
– Doseerkasten/systemen
– Kunststof leidingsystemen
– Kunststof onderdelen
– CNC Freeswerk

Voor de bouw van nieuwe installaties en testinstallaties, en de revisie van bestaande installaties: KULATEC!